Hefdak

Met een hefdak, ook wel een pop-up dak genoemd, creëer je ruimte in je buscamper. Het zorgt ervoor dat je in elke bus sta hoogte hebt. Daarnaast zorgt het tentdoek voor extra frisse lucht. Je kleine buscamper is op eenvoudig wijze een stuk groter.

Het plaatsen van een hefdak is bij de meeste bussen noodzakelijk als je deze wilt ombouwen naar een camper. Stahoogte is een vereiste van de RDW en de belastingdienst. Met een hefdak voldoe je hieraan.

Het hefdak van CrazyCampers voldoet aan alle eisen en is van een goede kwaliteit.

        

Jarenlange verhuur ervaring heeft ons geleerd dat een hefdak aan een aantal eisen moet voldoen. De stevige kruisscharnieren zorgen voor een stabiel dak, dat soepel te openen en te sluiten is.

        

Het tentdoek is van stevig materiaal met goede ritsen voor het raam. Het raam is voorzien van een hor. Dit geeft extra frisse lucht en licht in de camper, zonder muggen en andere rustverstoorders.

        

Het hefdak is los te leveren, voor de handige klussers die deze graag zelf willen plaatsen op hun bus. Montage door CrazyCampers is eveneens mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Prijs excl. montage € 750,-

Prijs incl. montage op aanvraag.