Keuken

Een keukenblok in een camper is een must, zowel voor jezelf als voor de RDW en belastingdienst. Aan welke eisen je keuken voldoet is deels persoonlijk. Wil je groot of klein, luxe of basic? Het keukenblok in je buscamper moet in elk geval voorzien zijn van een kookgelegenheid en een waterpunt. Pas dan kom je in aanmerking voor het lagere camper belastingtarief.

Het keukenblok van CrazyCampers voldoet aan deze eisen. Daarnaast is het door zijn minimale afmetingen eenvoudig te plaatsen in elke bus. Op slimme wijze is aan alle eisen voldaan, zonder dat er is ingeleverd op afwerking. Een keuken die prima staat in je buscamper.

Het inklapbare kooktoestel is ruimtebesparend. Het koffermodel is eenvoudig in gebruik en functioneert op gasblikken die prima verkrijgbaar zijn. De kraan werkt door middel van een dompelpomp.

        

Het keukenblok is voorzien van een schoon- en vuilwater tank. Daarnaast is er opbergruimte voor keukenspullen gecreëerd. De kast is voor zien van een drukknop sluiting zodat deze ook tijdens het rijden altijd gesloten blijft.

De afmetingen van het keukenblok zijn 74,5 cm. hoog bij 53 cm. breed en 38,5 cm. diep.

Model zoals afgebeeld leverbaar vanaf € 550,- excl. montage. Het keukenblok wordt in zijn geheel geleverd. Montage is eveneens mogelijk. Er zijn op dit moment nog andere modellen in ontwikkeling. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte.