Camper Bouw

Een camper bouwen van een bus is geweldig om te doen. Je eigen huisje op wielen, volledig volgens je eigen wensen en eisen.

CrazyCampers weet door jarenlange ervaring in de verhuur niet alleen wat er komt kijken bij het bouwen van een camper, maar ook wat praktisch en noodzakelijk is.

Om je bus als camper geregistreerd te krijgen, moet je aan een aantal eisen voldoen. Zowel de RDW als de belastingdienst hebben eisen gesteld die noodzakelijk zijn. CrazyCampers kent deze regelgeving en alle camper bouw producten die wij leveren voldoen aan deze eisen.

Het hefdak, of wel pop – up dak, is bij de meeste bussen noodzakelijk om de vereiste hoogte te creëren. CrazyCamper heeft een hefdak ontwikkeld dat aan deze eisen voldoet én aan de eisen die wij hebben ondervonden in de verhuur. Denk daarbij aan stevig materiaal, goede ritsen en eenvoudig in gebruik. Klik hier voor meer informatie.

Hefdak camper        Slaapbank en keuken camper

Naast hefdaken leveren wij een camper slaapbank en een keuken voor het bouwen van camper.

De slaapbank is uniek door het grote formaat, 140 cm breed en 180 cm lang. Een schaarsysteem zorgt voor het eenvoudig opklappen van bank naar bed. Door het plaatsen van dit camper bed voldoe je aan de eisen van de RDW met betrekking tot zitten en slapen achter in je buscamper. Hier vindt je meer informatie.

De keuken is klein en doelmatig. In de camper wil je voorzieningen hebben die noodzakelijk zijn, maar dit moet wel passen in het doorgaans kleine oppervlak van je bus. De camper keuken is voorzien van een kraan, een schoon- en vuil water tank en een kooktoestel. Kijk hier voor meer informatie.

Alle camper bouw producten zijn los leverbaar. Een volledig pakket voor het bouwen van je camper!