Camper keuken

Camper keuken volledig volgens de eisen van de RDW en belastingdienst. Leverbaar in diverse soorten en maten. De keukenblokjes zijn eenvoudig te monteren. Je plaatst dit eenvoudig zelf in je eigen bus camper.

Alle camper keukens zijn voorzien van een automatische koud water kraan, dompelpomp, spoelbak, 220v elektrisch kooktoestel en 2 jerrycans incl. aan- en afvoer slangen. De watervoorziening van de camper keuken functioneert op stroom. Standaard is dit voorzien van een stroom kabel van 1 meter. Het is ook mogelijk om de camper keuken volledig zelfstandig te laten functioneren, zonder kabels maar met een losse batterij unit die eenvoudig geplaatst kan worden. Een kabel geen probleem? Dan kunnen we een 12v plug leveren, waarmee je de stroom aansluit via de sigaretten aansteker van je buscamper.

Deze universele camper keukens zijn te plaatsen in elk bus of camper. Ideaal om snel je bus om te bouwen tot camper.

Alle keukens zijn uit  voorraad leverbaar. Interesse? Neem contact met ons op!

Camper keuken klein

Dit keukentje is zeer geschikt voor kleine buscampers. De keuken is met zijn afmetingen van 57cm breed, 60cm hoog en 29cm diep zeer compact.

€ 165,-

Camper keuken medium

Dit keukenblok is zeer makkelijk te monteren. De maatvoering is geschikt voor vrijwel elk bus camper: 57cm breed, 67cm hoog en 29 cm diep.

€ 175,-

Camper keuken groot

Camperbouw module keuken met een fijne stahoogte en voldoende bergruimte. Afmetingen: 82cm hoog, 60cm breed en 35cm diep.

€199,-

Camper keuken groot met lade

Camper keuken in een ruimere uitvoering met extra opbergruimte door de lade en extra kast. Afmetingen zijn 60cm breed, 83cm hoog en 35cm breed.

€ 210,-

Bijzonderheden

LET OP: de keukens worden op dit moment standaard geleverd met een 220v elektrisch kooktoestel. Wil je liever een gas kook toestel? Voor €30,- leveren wij een CampingGaz gaskooktoestel. Geen kooktoestel afnemen? Dan ontvangt u €10,- korting op de totaal prijs.

De camper keukens zijn allemaal volledig ingericht en klaar voor gebruik. Wil je de stroom voorziening eenvoudig laten functioneren, zonder kabels? Voor €25,- leveren we een 12v batterij unit die eenvoudig te plaatsen is in de kast. Geen probleem met kabels? Voor €7,50 leveren wij een 12v plug die je kan aansluiten op de sigaretten aansteker van de camper. Beide werkwijzen voldoen aan de eisen van de RDW en belastingdienst.

Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.