Keuken

Een keuken in een camper is een must, zowel voor jezelf als voor de RDW en belastingdienst. Aan welke eisen je keuken voldoet is deels persoonlijk. Wil je groot of klein, luxe of basic? De keuken in je buscamper moet in elk geval voorzien zijn van een kookgelegenheid en een waterpunt. Pas dan kom je in aanmerking voor het lagere camper belastingtarief.

De camper keuken van CrazyCampers voldoet aan alle eisen die gesteld worden. Daarnaast is het door zijn minimale afmetingen eenvoudig te plaatsen in elke bus. Op slimme wijze is aan alle eisen voldaan, zonder dat er is ingeleverd op afwerking. Een keuken die prima staat in je buscamper.

Camperkeuken       Camperkeuken

Het kooktoestel is eenvoudig in gebruik en functioneert op gas blikken die prima verkrijgbaar zijn in zowel binnen- als buitenland. Uiteraard is het mogelijk om zelf een andere kooktoestel te plaatsen. De kraan werkt door middel van een dompelpomp. Hiermee maak je eenvoudig onderweg en op de camping gebruik van je keuken.

Camper keuken       Camper Keuken

De camper keuken is voorzien van een schoon- en vuilwater tank, die eenvoudig te vullen en te legen zijn. Daarnaast is er opbergruimte voor keukenspullen gecreëerd.

De afmetingen van de camper keuken zijn 68 cm. hoog bij 60 cm. breed en 31,5 cm. diep. Hierbij zijn de kastdeuren gesloten.

Het model zoals afgebeeld is leverbaar vanaf € 195,- excl. montage, excl. jerrycans. De camper keuken wordt in zijn geheel geleverd. Montage in je bus of camper is eveneens mogelijk. Er zijn op dit moment nog andere modellen in ontwikkeling. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte.