Hefdak camper

Met een hefdak, ook wel een pop-up dak genoemd, creëer je ruimte in je buscamper. Het zorgt ervoor dat je in elke bus sta hoogte hebt. Daarnaast zorgt het tentdoek voor extra frisse lucht. Je kleine camper is op eenvoudig wijze een stuk groter.

Het plaatsen van een hefdak is bij de meeste bussen noodzakelijk als je deze wilt ombouwen naar een camper. Stahoogte is een vereiste van de RDW en de belastingdienst, als je in aanmerking wilt komen voor het kwarttarief.

Het hefdak van CrazyCampers voldoet aan alle eisen en is van een goede kwaliteit. Het is door CrazyCampers zelf ontwikkeld, waardoor we zicht hebben op alle elementen.

Het hefdak past op elke bus, ook als het dak van de bus ronder afloopt. Denk bijvoorbeeld aan Hyundai H200 en de Kia Pregio. Maar het is uiteraard ook geschikt voor de Volkswagen T4-T5-T6, Renault Trafic, Opel Vivaro, Nissan Primastar enzovoorts. De kap wordt op maat gemaakt voor je bus, waardoor deze minder hoog wordt.

Bijzonderheden

Jarenlange verhuur ervaring heeft ons geleerd dat een camperdak aan een aantal eisen moet voldoen. De stevige kruisscharnieren zorgen voor een stabiel dak, dat soepel te openen en te sluiten is. Het tentdoek van het hefdak is van stevig materiaal met goede ritsen voor het raam. Het raam is voorzien van een hor. Dit geeft extra zuurstof en licht in de camper, zonder muggen en andere rustverstoorders. 

Het hefdak is los te leveren, voor de handige klussers die deze graag zelf willen plaatsen op hun bus. Montage door CrazyCampers is eveneens mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie. Ben je op zoek naar een slaap-hefdak? Kijk dan hier.

Prijs

Prijs excl. montage € 750,-
Prijs incl. montage op aanvraag. Je ontvangt een specifieke offerte voor jouw bus.

Interesse?