Zit / Slaapbank camper

Een slaapbank in je camper, oftewel een bank en bed, moet aan een aantal eisen voldoen. Voor het CrazyCampers camperbed hebben wij de volgende eisen gesteld waarvan wij vinden dat ze noodzakelijk zijn voor een goede buscamper.

ruim en stevig

  • Het bed moet ruim zijn zodat je comfortabel met twee personen kan slapen. Het camperbed is daarom 140cm breed en 180 cm lang. Dit is groter dan gemiddeld. Desondanks past het in een zeer groot aantal bussen.
  • Het systeem moet stevig zijn. Door jarenlange ervaring in de verhuur weten we dat het veelvuldig kunnen opklappen van zitbank naar camperbed nooit ten koste mag gaan van de stevigheid. Daarom is gekozen voor een stevig stalen schaar systeem voor de slaapbank.

Eenvoudig en comfortabel

  • Eenvoudig: het camperbed moet snel in te klappen zijn. Door het schaarsysteem maak je van het camperbed in een handomdraai een bank.
  • De matrassen van de camper slaapbank hebben een dikte van 10 cm. Het gekozen materiaal is van goede kwaliteit, zodat je lekker slaapt én zit.

Bijzonderheden

De slaapbank is leverbaar als zelfbouwpakket. Hierdoor kun je zelf bouwen aan je eigen camper en het camperbed naar eigen wens plaatsen.

Wil je het bed liever laten inbouwen? Ook dat is mogelijk. CrazyCampers kan het bed voor je in je camper bus plaatsen. De afwerking kan worden uitgebreid, maar eenvoudig is de basis. Hierdoor houden we de camper slaapbank betaalbaar.

Daarnaast denken we graag mee in praktische mogelijkheden, zodat je optimaal kan profiteren van je buscamper. Hierbij is het mogelijk om de slaapbank in een smallere maat te leveren (vanaf 112 cm breed).

Prijs

De slaapbank is leverbaar v.a. € 500,- voor de smalle variant (112/120cm breed).
De 140cm breed variant is nu afgeprijsd van €800,- voor €649,-!

Interesse?