Slaaphefdak camper

Voor wie optimaal gebruik wil maken van een buscamper, is een slaaphefdak uitermate geschikt. Het slaaphefdak, of kortweg slaapdak, biedt meer ruimte, licht en lucht in je buscamper. Het dak voldoet aan alle eisen van de RDW en belastingdienst.

Het slaaphefdak kan in twee maten geleverd worden, een smalle en brede variant. Hierdoor is het geschikt voor vrijwel alle bussen. Denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen T5 enT6, Renault Trafic, Opel Vivaro, Nissan Primastar, Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper, Ford Transit enz. Kortom een universeel slaapdak dat altijd past!

Bijzonderheden

Het tentdoek van het slaaphefdak is voorzien van een raam aan de voorzijde van het dak. Daarnaast zijn zowel links als rechts ventilatie uitsparingen gemaakt. Deze zijn voorzien van hor gaas en verduistering. Ideaal voor warme dagen zonder muggen!

De slaapdaken zijn op twee manieren te gebruiken. Je kan er, uiteraard, een slaapplek van maken. Ideaal voor kinderen of voor logees. Maar je kan de ruimte ook gebruiken als extra bagageplek. Zeker als je langer op reis wilt, is dit bijzonder handig. Wij geven graag uitleg en advies over de mogelijkheden.

Het slaapdak is los te leveren, waarbij de benodigde dakversteviging en inbouwmaterialen uiteraard zijn inbegrepen. Het is tevens mogelijk om het slaaphefdak te laten monteren. Neem contact met ons op voor een offerte. Ben je op zoek naar een gewoon hefdak? Kijk dan hier.

Prijs

Prijs excl. montage € 2.000,-
Prijs incl. montage op aanvraag. Je ontvangt een specifieke offerte voor jouw bus.

Interesse?