Camper huren

Life is to short to travel in boring vans!

Huur een buscamper bij CrazyCampers en ga op roadtrip door Europa. Met 28 buscampers zorgen wij al sinds 2007 voor een onvergetelijke reiservaring. Unieke kleine campers, voorzien van een grafitti art look in flower of surf style. Vrolijkheid op wielen!

Type buscampers

We verhuren twee types buscampers. Beiden zijn compact en volledig uitgerust. Groot voordeel is het ruime bed van 150 cm breed tot wel 230cm lang. Daarnaast is er voldoende opbergruimte voor je bagage. De campers bieden plaats voor 2 tot 3 personen.

Het fijne van een buscamper is dat ze, door hun handige formaat, overal kunnen komen. Rij door kleine Franse dorpjes of over smalle Noorse fjordweggetjes. Deze kleine campers kunnen het prima aan. Kijk hier voor meer informatie over de verschillende types campers.

Thema camper

Of je nou fan bent van de bergen, de oceaan of flower-power, met onze thema campers weet je zeker dat je opvalt. We hebben zelfs een camper volledig uitgerust in een dutchy stijl. Zo weten ze overal waar je vandaan komt.

Verhuur prijzen

Je huurt een camper al vanaf 61,- euro per dag. Dit is inclusief meerdere bestuurders (v.a. 22 jaar) en 300 vrije kilometers per dag. Vanaf 14 dagen onbeperkt vrije kilometers! In het reserveringssysteem kun je vrijblijvende een prijsopgave krijgen en zien of er nog een camper beschikbaar is.

Profiteer nu van de vroegboek kortingsactie! Huur je camper 14 dagen of langer en ontvang € 5,- korting per huurdag! Kijk in het reserveringssysteem voor een actuele prijsopgave en de beschikbaarheid.

Huurperiode - Prijs per dagType IType II
April € 65,-€ 75,-
Mei€ 70,-€ 80,-
Juni€ 75,-€ 85,-
Juli€ 89,-€ 99,-
Augustus€ 89,-€ 99,-
September€ 75,-€ 85,-

Extra opties

Wil je liever wat extra comfort zoals een elektrische kachel of luifel? Of wil je tijdens de huurperiode je auto bij ons parkeren? Kies dan voor onze extra opties.

Extra optiesPrijs per huurperiode
Omvormer 12/220 volt€ 20,-
Elektrische kachel€ 20,-
Elektrische koelbox luxe€ 25,-
Luifel / tarp€ 25,-
Parkeerplaats eigen auto€ 25,-
Meenemen van je hond€ 5,- per huurdag
Verzekering afkoop eigen risico€ 7,50 per huurdag*

Bekijk de occasions

Liever een eigen camper kopen? bekijk dan onze scherp geprijsde occasions. 

Verzekeringen

De verhuur is gebaseerd op duidelijke voorwaarden en met een goede verzekering. Je weet altijd waar je aan toe bent. All Risk dekking is mogelijk, waarmee er geen sprake meer is van een eigen risico.

Pech onderweg? We doen er alles aan om dit te voorkomen, maar om te zorgen voor een volledige en zorgloze vakantie hebben we een hulpnummer ingesteld. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Bovendien huur je de camper altijd inclusief pechhulpverlening. Je staat er nooit alleen voor.