Huur

Life is to short to travel in boring vans!

 

Huur een buscamper bij CrazyCampers en ga op roadtrip door Europa. Met 28 buscampers zorgen wij al sinds 2007 voor een onvergetelijke reiservaring. Unieke campers, voorzien van een grafitti art look in flower of surf style. Vrolijkheid op wielen!

Types

We verhuren twee types buscampers. Beiden zijn compact en volledig uitgerust. Groot voordeel is het ruime bed van 150 cm breed tot wel 230cm lang. Daarnaast is er voldoende opbergruimte voor je bagage. De campers bieden plaats voor 2 tot 3 personen. Het fijne van een buscamper is dat ze, door hun handige formaat, overal kunnen komen. Rij door kleine Franse dorpjes of over smalle Noorse fjordweggetjes. Deze campers kunnen het prima aan. Kijk hier voor meer informatie over de verschillende types campers.

   

 

Huurprijzen

Je huurt een camper al vanaf 61,- euro per dag. Dit is inclusief meerdere bestuurders (v.a. 22 jaar) en 300 vrije kilometers per dag. Vanaf 14 dagen onbeperkt vrije kilometers! In het reserveringssysteem kun je vrijblijvende een prijsopgave krijgen en zien of er nog een camper beschikbaar is.

Profiteer nu van de vroegboek kortingsactie! Boek je 14 dagen of langer, dan ontvang je € 5,- korting per huurdag! Kijk in het reserveringssysteem voor een actuele prijsopgave en de beschikbaarheid.

Voorwaarden & Verzekeringen

De verhuur is gebaseerd op duidelijke voorwaarden en met een goede verzekering. Je weet altijd waar je aan toe bent. All Risk dekking is mogelijk, waarmee er geen sprake meer is van een eigen risico.

Pech onderweg? We doen er alles aan om dit te voorkomen, maar om te zorgen voor een volledige en zorgloze vakantie hebben we een hulpnummer ingesteld. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Bovendien huur je de camper altijd inclusief pechhulpverlening. Je staat er nooit alleen voor.