test
 

Nieuws

Jessica 25 januari 2018 Kijkdag

10 maart is het weer tijd voor de jaarlijkse kijkdag bij CrazyCampers. Wil je een camper huren voor jouw roadtrip deze zomer? Ben je op zoek naar een eigen camper? Of wil je jouw bus verbouwen tot camper met bijvoorbeeld een hefdak? Alles over huur, koop en bouw van buscampers kom je te weten op onze kijkdag! Je bent  van harte welkom tussen 10:00 en 16:00 uur. Meld je van te voren aan via Facebook of per e-mail (info@crazycampers.nl) dan zorgen wij voor voldoende koffie en thee! Tot dan!


Jessica 6 januari 2018 Volop in bedrijf…

 Nieuw jaar betekent nieuwe kansen! We zijn volop in ontwikkeling en druk bezig met CrazyCampers 2.0…Dit betekent:

-Camper verkoop. Je eigen camper, hoe mooi is dat. CrazyCampers verkoopt betaalbare en praktische campers. Speciaal voor dit doel bouwen we aan een nieuw type camper, waar je gauw meer van zult horen. Hier vindt je alle informatie.

-Camper interieur. Zelf bezig met het bouwen van een camper? Bij ons kan je een hefdak laten plaatsen voor een betaalbare prijs. Een stevig dak met een mooi doek en stevige scharnieren. Ook voor een keukenblok kan je bij ons terecht. Neem contact op voor meer informatie.

-Waarom bovenstaande nog niet op de website te zien is? Simpel! Er komt een nieuwe website…Even geduld dus! Via social media houden we je op de hoogte. Ook per mail kan je uiteraard informatie inwinnen over de verkoop en bouw.


Nick 25 december 2017 Fijne feestdagen!

We wensen jullie allemaal een prachtige kerstfeest en een nog mooier 2018 toe, met veel mooie reizen! Boek je die reis nu, dan ontvang je 5,- euro vroegboek korting per huurdag. De actuele beschikbaarheid en huurprijzen vindt je hier


Nick 25 november 2017 Nieuw teamlid

Ons nieuwste teamlid geboren! Wij genieten volop van ons kleine meisje. Jessica en de kleine maken het uitstekend. We willen alle trouwe klanten heel hartelijk bedanken voor alle lieve berichtjes en cadeautjes die we kregen. We waarderen dit echt enorm en voelen dit echt als een van de mooiste kanten van CrazyCampers! Dank jullie wel!!


Jessica 14 oktober 2017 Laatste campers terug & wij even weg.

De laatste campers zijn op het honk terug. Alles weer op stal tot aan april. Voor ons een mooie moment om er even tussen uit te gaan. Dat heeft een goede reden…stay tuned!


Nick 1 september 2017 Najaar brengt rust…

Ons vorige bericht is even geleden, maar inmiddels is de rust weer gekeerd. Wat niet wil zeggen dat we stil zitten! Er wordt volop gewerkt aan nieuwe plannen voor het komende jaar. De CrazyCampers zijn nog steeds lekker onderweg, want wat is er nu mooier dan genieten van de nazomer op rustige en betaalbare campings?


Jessica 31 juli 2017 Drukte in het hoogseizoen…

Op de website is het wat stiller, maar bij CrazyCampers is het een drukte van belang. Alle campers weer verhuurd in de maanden juli en augustus! Spot jij er een? Stuur ons een foto, vinden we altijd erg leuk!


Jessica 28 juni 2017 Buscamper te koop!

Te koop?!? Ja! CrazyCampers start, naast de verhuur, met de verkoop van buscampers. Geen luxe campers, maar mooie, praktische buscampers voor een betaalbare prijs. Zoals jullie van CrazyCampers gewend zijn. Check de verkoop campers hier!

Het is mogelijk om je eigen camper te pimpen. Er zijn diverse mogelijkheden die we in samenwerking met Styletrip aanbieden. Denk aan bestickering, maar ook een unieke grafitti art naar eigen smaak. Hou de site in de gaten, meer informatie volgt snel…


Jessica 17 mei 2017 Drukte en een prikje? 

Het hoogseizoen zit inmiddels aardig vol! Wil je eind juli / begin augustus op reis, dan raden we je aan niet te lang te wachten met boeken. Er komen nu dagelijks boekingen binnen en zelfs met 30 campers gaat het dan snel! 

Vandaag speelt CrazyCampers een bijzondere rol bij de GGD Brabant Zuid Oost. Om de vaccinatie dagen op te vrolijken worden er gezonde fruitprikkers uitgedeeld. CrazyCampers vrolijkt de stand op met een van onze campers. Zo wordt een prikje toch nog leuk!


Nick 18 april 2017 We zijn los! 

Het verhuur seizoen 2017 is weer begonnen. De eerste campers gaan weer op rondreis door Europa. En niet alleen voor zomaar een rondreis. Zo mag de Dutchy als eerste dit jaar zijn rol gaan spelen als trouwauto en daarna mee op huwelijksreis. Mooi dat we bij kunnen dragen aan de mooiste dag van het bruidspaar. 

Wat zou jij doen als je met een CrazyCamper op reis ging?


Jessica 13 maart 2017 Kijkdag weer een succes! 

11 maart vond de jaarlijkse kijkdag plaats. Een gezellige dag, met enthousiaste bezoekers. De campers zorgden voor een vrolijke aanblik van ons terrein. Vele vragen beantwoord, tips voor diverse roadtrips gegeven en campers gereserveerd voor komende vakantie’s. 

Heb je de kijkdag gemist en wil je graag alsnog komen kijken? Dat kan! Bel of mail voor een afspraak.
Instagram Facebook YouTube Twitter