test
 

Nieuws

Jessica 28 juni 2017 Buscamper te koop!

Te koop?!? Ja! CrazyCampers start, naast de verhuur, met de verkoop van buscampers. Geen luxe campers, maar mooie, praktische buscampers voor een betaalbare prijs. Zoals jullie van CrazyCampers gewend zijn. Check de verkoop campers hier!

Het is mogelijk om je eigen camper te pimpen. Er zijn diverse mogelijkheden die we in samenwerking met Styletrip aanbieden. Denk aan bestickering, maar ook een unieke grafitti art naar eigen smaak. Hou de site in de gaten, meer informatie volgt snel…


Jessica 17 mei 2017 Drukte en een prikje? 

Het hoogseizoen zit inmiddels aardig vol! Wil je eind juli / begin augustus op reis, dan raden we je aan niet te lang te wachten met boeken. Er komen nu dagelijks boekingen binnen en zelfs met 30 campers gaat het dan snel! 

Vandaag speelt CrazyCampers een bijzondere rol bij de GGD Brabant Zuid Oost. Om de vaccinatie dagen op te vrolijken worden er gezonde fruitprikkers uitgedeeld. CrazyCampers vrolijkt de stand op met een van onze campers. Zo wordt een prikje toch nog leuk!


Nick 18 april 2017 We zijn los! 

Het verhuur seizoen 2017 is weer begonnen. De eerste campers gaan weer op rondreis door Europa. En niet alleen voor zomaar een rondreis. Zo mag de Dutchy als eerste dit jaar zijn rol gaan spelen als trouwauto en daarna mee op huwelijksreis. Mooi dat we bij kunnen dragen aan de mooiste dag van het bruidspaar. 

Wat zou jij doen als je met een CrazyCamper op reis ging?


Jessica 13 maart 2017 Kijkdag weer een succes! 

11 maart vond de jaarlijkse kijkdag plaats. Een gezellige dag, met enthousiaste bezoekers. De campers zorgden voor een vrolijke aanblik van ons terrein. Vele vragen beantwoord, tips voor diverse roadtrips gegeven en campers gereserveerd voor komende vakantie’s. 

Heb je de kijkdag gemist en wil je graag alsnog komen kijken? Dat kan! Bel of mail voor een afspraak.


Nick 13 februari 2017 Terug van even weg. 

Na een vakantie zijn wij weer terug en gaan we vol gas aan de gang met verhuurseizoen 2017. 

- Profiteer nu nog van de vroegboekkorting tot en met 28 februari! 
- Vergeet de kijkdag niet! 11 maart ben je van harte welkom tussen 10:00 en 16:00 uur. 
- Wij bouwen nog even door aan de Paradise en de Happy, onze 2 nieuwe type 2 campers…


Jessica 24 januari 2017 Kijkdag op 11 maart 2017! 

Op 11 maart vindt de jaarlijkse kijkdag van CrazyCampers plaats. Van 10:00 uur tot 16:00 uur ben je van harte welkom om de campers te komen bekijken. Stel al je vragen over reizen en kamperen met een camper. Kom je ook?? Aanmelden is fijn, en kan per e-mail

Tot dan!

Nick & Jessica 1 Januari 2017 Happy New Year

CrazyCampers wenst jullie allemaal een heel reislustig en mooi 2017!

Begin je het nieuwe jaar met het maken van nieuwe reisplannen? Een mooie roadtrip richting de Noorse fjorden, of juist naar zonnig Italië? 

Ga extra voordelig op reis en boek nu met vroegboekkorting!


Jessica 29 december 2017 Nieuwe tip & trip! 

Er staat een nieuwe tip & trip online…Waar reden de campers heen in 2016? Heb jij ook een leuke tip of trip? Voeg hem dan vooral toe !


Nick 25 November 2016 Winterstop?

CrazyCampers verhuurt geen campers in de winter. Maar dat betekent niet dat we niets te doen hebben…

- Onderhoud.
Groot onderhoud doen we merendeels in de winter. Denk bijvoorbeeld aan distributieriemen vervangen, motorrevisies en versnellingsbak revisies. Klussen die we deels zelf, en deels door specialisten laten doen. Alles voor een zo betrouwbaar mogelijke CrazyCamper. 

- Nieuwe campers
Het opbouwen van een nieuwe camper doen we in eigen beheer. CrazyCampers is een uniek concept en dat bouwen we graag zelf. Compleet, robuust en gezellig. Deze winter staan er twee nieuwe type 2 campers op de planning…

- Plannen maken.
We zitten niet stil en hebben nog heel veel ideeën voor de toekomst. Meer campers? Andere campers? Of toch nog iets heel anders. We houden je uiteraard op de hoogte.


Jessica 19 oktober 2016 Fotowedstrijd

Het seizoen loopt op zijn einde. Dit betekent ook dat de einddatum van de fotowedstrijd nadert. Wat was (is!) dit een geweldig leuke wedstrijd! Prachtige, unieke foto’s en enthousiaste reacties. Het zal niet makkelijk worden een winnaar te kiezen!

Stuur voor 30 oktober je foto in en maak kans op een weekend weg met CrazyCampers!


Jessica 1 oktober 2016 Get your color on! 

Vandaag wordt onze nieuwe, witte aanwinst een CrazyCamper. Styletrip is vandaag de hele dag bij ons om ‘witje’ van een unieke, graffiti look te voorzien. Volg onze social media kanalen voor foto’s en filmpjes!


Nick 8 september 2016 Betrouwbaarheid

Langzamerhand wordt het wat rustiger, maar nog altijd reizen onze vrolijke huurcampers door heel Europa. We krijgen verhalen en foto’s uit Schotland, Kroatië, Portugal en zelfs vanaf Ibiza! Op het honk werkt CrazyCampers zoals altijd hard aan de campers, zodat ze in de beste staat blijven. Retro looks, maar met modern en scherp onderhoud.

Wist je dat elke camper voor vertrek volledig wordt gecontroleerd, op de hefbrug in onze eigen garage werkplaats? We controleren alles en zijn zeer alert op elk detail.

Wij gaan voor betrouwbaar, ook met een vintage camper!


Jessica 23 augustus 2016 Zomer

De zomer lijkt nu pas echt op gang te komen als je naar buiten kijkt, maar met een CrazyCamper zoek je de zomer gewoon op! Op dit moment boek je met korting je reis voor het najaar, en kan je extra lang genieten van de zon. Bekijk hier de actuele beschikbaarheid!


Nick 12 juli 2016 Reisverhalen

Het hoogseizoen is begonnen en dat merken we. De stalling en garage zijn leeg. De CrazyCampers verspreiden zich door heel Europa. Mensen vertrekken met veel voorpret en komen terug met prachtige verhalen en foto’s. Wij genieten enorm van het enthousiasme en alle verhalen!

Wil jij meer mensen laten mee genieten van je reis? Plaats je reisverhaal 
hier en deel de vakantiepret!Instagram Facebook YouTube Twitter