Hyundai H200 camper

Buscamper met een gloednieuw camper interieur. Voldoet aan alle eisen van het campertarief (kwart tarief). Geschikt voor 2 personen.

Zowel het hefdak, de slaapbank als de keuken zijn nieuw door ons geplaatst. Voorzien van nieuwe vloerbedekking en paneelbekleding.

Het hefdak is eenvoudig te openen en te sluiten. Het is voorzien van een stevig tentdoek en goede kwaliteit scharnieren. Het tentdoek heeft aan de voorzijde een raam voorzien van een hor.

De slaapbank is 140cm breed en 190cm lang. De slaapbank is voorzien van stevige matrassen en een nette bekleding. Onder de bank is ruimte voor bagage.

Het keukenblok is klein, maar van alle benodigdheden voorzien. De kraan functioneert middels een dompelpomp met een schoon- en vuilwater tank. Deze zijn eenvoudig te legen. Het kooktoestel is voorzien van een gas cartouche die overal verkrijgbaar is voor een klein prijsje. In het kastje is nog wat opbergruimte beschikbaar voor keukenspullen.

De bus is een Hyundai H200 camper van bouwjaar 2000. Zeer nette bus, die prima onderhouden is.

– 2.5L turbo diesel intercooler
– Tellerrapport is aanwezig
– Goed schakelende automaat
– Elektrische ramen en spiegels
– Stoelen met armleuning
– Aflevering met nieuwe APK
– Airconditioning gevuld in mei 2019
– Nieuwe wielremcilinders mei 2019
– Remmen schoongemaakt mei 2019
– Vloeistoffen controle mei 2019
– Distributieriem nieuw bij 134.216km
– Onderhoudsboekje aanwezig

Prijs € 8.950,-

* Margeauto
** Ondanks grote zorgvuldigheid kunt u aan deze advertentie geen rechten ontlenen en zijn alle gegevens onder voorbehoud van (type)fouten.