Reviews

Leuke week met camper Olly

We hebben een hele leuke week met camper Olly gehad. Voor het eerst met een camper ipv een tent. Het is ons heel goed bevallen. Ideaal als je aankomt op een camping. Je pakt je tafeltje en stoelen en je bent klaar. Heel veel leuke reacties gehad van mensen op de camping en onderweg.

Gerrie & Jan

Vakantie Gardameer ‘Aloha’

Een hele leuk vakantie gehad met Crazy Campers aan het Gardameer. Busje was prima in orde en heeft ons probleemloos heen en weer terug gebracht. We hebben vooraf meerdere malen contact gehad met Crazy Campers en zijn altijd netjes en snel geholpen. Zeker aan raden om hier te huren!

Frank & Meike

Alleen maar leuke reacties

Heerlijke vakantie gehad met onze camper, Hippie. Het zijn oudere busjes maar doordat ze goed worden onderhouden zeer betrouwbaar! Stuk voor stuk hebben ze een unieke uitstraling en alleen maar leuke reacties gekregen. Bij boeken snel antwoord via mail/telefoon. Aanrader!

Reinoud & Lisa

Volgend jaar Duitsland!

Helemaal geweldig drie weken Engeland! Alleen maar leuke positieve reacties op de camper gehad. Kinderen die zwaaien, motoren die inhouden om te kijken en een duim opsteken, ouderen die glimlachen. Dipje? Neem een crazy camper mee en het leven is te gek! Daarbij is de vrijheid geweldig en slaapt ze heerlijk. Daar komt nog bij […]

Martine Boonstra