Bouw zelf je camper

camper bouw modules interieur modules camper

21-03-2020, CrazyCampers

Een camper bouwen is erg leuk om te doen, maar kosten en tijd schrikken mensen vaak af. Dat hoeft niet! Campers bouwen kan snel en betaalbaar!

Wil je een camper bouwen zonder al te veel moeite, dan is het handig om met bouwmodules te werken. Deze camper bouw modules zijn ideaal om je bus snel om te toveren in een camper. Binnen een paar dagen is je bus klaar voor de RDW keuring inclusief een hefdak!

De kosten voor het hele pakket zijn € 1980,-. Voor nog geen €2000,- bouw je jouw bus om tot camper!

Camper bouw modules?

Dit pakket bevat:

 • Hefdak € 750,-
  Een stevig, klein hefdak dat voldoet aan de eisen van de RDW. Voorzien van goed tentdoek met raam en hor, stevige scharnieren en keuring afgewerkt.
 • Keukenblok €165,-
  Volledig keuken blok voorzien van:
  – RVS wasbak van 20cm doorsnee
  – Kraan 12v
  – Dompelpomp 12v incl. stroomkabel
  – Schoon- en vuilwater jerrycan incl. aan- en afvoerslangen
  – Gas kooktoestel
  Je keuken voldoet volledig aan de eisen van de RDW en belastingdienst voor camper bouw.
 • Tafel € 65,-
  De tafel is 40 bij 80 cm en is eenvoudig te verwijderen, zodat je alle ruimte in je buscamper optimaal kan benutten.
 • Zit / slaapbank incl. matrassen €1000,-
  Deze zit / slaapbank is gemaakt van een zeer stevig metalen frame. De kussens zijn van uitstekende kwaliteit en bekleed met een mooie, neutrale autostof. Het bed is 112 of 120 cm breed. Wil je liever 140 cm? Ook dat kan. Dit kost slechts €149,- extra!  Liever wat goedkoper? Neem alleen het frame, en maak de kussens zelf. Hiermee bespaar je €500,-. Bouw je camper exact zoals jij wilt.

Behalve het hefdak, zijn alle modules te monteren met enkel behulp van een (schroef) boormachine en bouw je de camper heel gemakkelijk in. Ideaal voor de klussers met ‘één rechterhand’.

Ook het hefdak is goed zelf te monteren, zeker met onze uitgebreide uitleg. We leggen stap voor stap uit wat je moet doen en zijn altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden tijdens het monteren. Bovendien krijg je alle materialen erbij. Dit is een belangrijk deel van camper bouw en we helpen je graag.

Wil jij je bus snel ombouwen tot camper zonder veel moeite en met een professioneel eind resultaat? Bel of mail ons voor een afspraak!

Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% btw.

reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *