CrazyCampers in de Media

Panorama zomer special CrazyCampers

28-08-2018, Jessica

We worden beroemd!

CrazyCampers zijn opvallend en komen overal. Dat resulteert in leuke media aandacht, al dan niet bewust…

Groeten van Max

Hij is niet meer van ons*, maar het blijft toch een CrazyCamper! De Flower maakt met zijn nieuwe eigenaresse mooie, kunstzinnige tochten. Hierbij kwam hij opeens voorbij in het programma Groeten van Max. Je kan het programma hier terug kijken. Het stukje met de Flower begint bij minuut 14.

     

Flikken Maastricht?!

Gevalletje net niet, maar wel leuk. Op weg naar het zonnige zuiden belandde de Dutchy in Maastricht. Even een pauze, altijd fijn. Tot de huurders het vriendelijke verzoek kregen om even van de set af te rijden. Stond onze Dutchy toch midden in de set van Flikken Maastricht. In het nieuwe seizoen dus goed kijken of we Floris Wolfs a.k.a. Viktor Reinier in actie zien met de Dutchy op de achtergrond!

     

Zomerspecial Panorama

Hele bewuste media aandacht is er ook. In de zomerspecial van Panorama hebben we meegewerkt aan een uitgebreid artikel van een roadtrip door Schotland. Micha en zijn vriendin Thamar maakten een roadtrip door Schotland in de camper Mystery. Ze bezochten diverse overnachtingsplekken met als leidraad de reisgids Britstops. Een heel gaaf artikel met prachtige foto’s!

*Wil jij ook een CrazyCamper kopen? Check de occasions…

reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *