Pack your bags…we gaan op roadtrip

21-07-2018, Jessica

Als je op roadtrip gaat met een CrazyCamper, dan neem je natuurlijk van alles mee. Maar wát neem je mee? Of misschien nog beter; wat neem je niet mee? En hoe dan? Hierbij een aantal tips!

Tip 1. Koffers zijn niet handig

Voor een vakantie in een CrazyCampers hoef je geen koffer in te pakken. Deze passen namelijk niet in de bagage bakken van de camper. Hierdoor staat je koffer de hele vakantie gruwelijk in de weg.

Wat kan je wel gebruiken? Sporttassen, klapkratjes, big shoppers…Deze passen in de bakken en kan je van boven af open maken. Je hoeft zo niet alles elke keer uit de bak te tillen. Klep open, item pakken en klaar!

De afmetingen van de bagage bakken vind je hier en hier in de omschrijvingen van de campers.

Tip 2. Wat wij je geven, hoef je niet mee te nemen!

Van ons krijg je al behoorlijk wat mee op je reis. Wat dacht je van een volledige keuken inventaris (ja, ook met een kaasschaaf en kurkentrekker), buiten stoelen en tafel, zelfs vliegenhorren voor over de ramen.

Al deze spullen staan op onze inventarislijst en hoef je dus niet zelf mee te nemen! Lekker makkelijk.

     


Tip 3. Licht in het duister

Je camper is voorzien van een goede lamp, die je kan gebruiken als je in de camper zit en je de stroom hebt aangesloten. Maar misschien zit je ’s avonds ook graag buiten, te genieten van de krekels en de zwoele zomeravond. Of je moet ’s nachts naar het toilet. Zaklampen en allerlei andere lampjes op batterijen of zonne-energie zijn heel handig!

In ditzelfde rijtje horen ook de duct-tape, lucifers, zakmes en de EHBO set (voorzien van muggenstift en tekenpen). Proefondervindelijk door ondergetekende allemaal gebruikt bij het kamperen.

Tip 4. Twijfel? Neem lekker mee.

Twijfel je of je alles wel kwijt kan in de camper en ga je de camper bij ons op het terrein inpakken? Neem je spullen gewoon mee. Wij staan er zelf ook vaak versteld van, maar er past echt veel in een CrazyCamper! We zien alles voorbij komen; van tenten tot aan niet-opgeblazen-opblaasboten toe.

En past het niet, dan kunnen we hier wel een hoekje vinden om je spullen tijdelijk voor je op te slaan. Of laat het in je eigen auto achter op onze afgesloten parkeerplaats.

     


Tip 5. Het is vakantie!

Het is vakantie en daar doe je wat je leuk vindt, ook als je op roadtrip bent. Neem dus vooral mee waar je van kan genieten. Persoonlijk ben ik een enorme boekenwurm. Ik neem liever een extra boek mee dan een extra broek. Gezelschapsspelletjes doen het altijd goed op vakantie; lekker ouderwets. Kook je graag? Neem een barbecue of skottel braai mee. Actief type? Je wandelschoenen of fiets niet vergeten. Die fiets wel even melden bij ons; dan zorgen wij voor een camper met trekhaak.

En verder? Wat je vergeten bent kan je kopen, zegt de oma van Nick altijd. Niet je pinpas vergeten dus…

Heb jij ultieme ‘dit moet mee op roadtrip’ tips? Laat het achter in de comments!

reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *