Welkom op onze nieuwe website!

Nieuwe site CrazyCampers

08-11-2018, Jessica

Eindelijk is het zover: onze nieuwe website is LIVE! Dat was je vast wel opgevallen…

We waren toe aan een nieuwe look. De oude website kreeg nog regelmatig complimentjes, maar was wel erg ouderwets geworden. Nu houden wij van ouderwets (met 30 campers uit de jaren ’90 in ons bezit), maar we houden ook van ontwikkelen en vernieuwen.

En CrazyCampers is volop aan het ontwikkelen. Deze nieuwe site laat dat veel duidelijker zien. We zijn een completer camper bedrijf, waarbij we campers verkopen en bouwen en natuurlijk verhuren. Daar over zie en lees je hier van alles.

We blazen ook onze tips & trips nieuw leven in. Regelmatig zullen er nieuwe items voorbij komen, met daarin leuke reistips, roadtrips maar ook leuke verhalen uit het leven van CrazyCampers. Bovendien kan je zelf je eigen tip of trip plaats, super leuk!

Vandaag dus de ‘opening’ van de nieuwe site. Wij zijn er heel erg blij mee! We willen Jeroen van de Wier bedanken voor zijn hulp bij het ontwerp en voor de illustraties. Daarnaast bedanken we de medewerkers van A!tention voor de bouw en de technische ondersteuning.

reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *