test
 

Verzekeringen

Een camper huren bij CrazyCampers

Bij CrazyCampers huur je een camper met een complete camperverzekering.

De campers hebben standaard een WA-camperverzekering met inzittenden verzekering. Deze is naar eigen keuze uit te breiden tot een all-risk verzekering.

De WA verzekering houdt in dat de schade die je aan een andere verkeersdeelnemer hebt toegebracht gedekt is. De inzittenden verzekering dekt eventuele (letsel)schade van de inzittenden personen in de camper.

Het eigen risico bij een veroorzaakte schade(s) aan de camper is maximaal € 750,- per camper per huurperiode.

Dit eigen risico kan worden afkocht met de Verzekering Afkoop Eigen Risico. Hiermee is de camper all risk verzekerd*.

Verzekering afkoop eigen risico.

Met de extra verzekering afkoop eigen risico kun je voor € 7,50,-** per huurdag het volledige eigen risico van € 750,- afkopen. Zo ben je all risk verzekerd tijdens je camperreis.

Deze verzekering loopt via de Europeesche Verzekeringen, Europeesche_camper_huren
een betrouwbare en ervaren organisatie als het gaat om reizen en verzekeren.

CrazyCampers fungeert als tussenpersoon, zowel bij afsluiten als bij de afhandeling van eventueel opgelopen schades. Als klant heb je hier geen omkijken naar!

De verzekering afkoop eigen risico kun je als extra optie selecteren bij het plaatsen van jouw reservering.

De borgsom blijft ongeacht het afkopen van het eigen risico € 750,- per camper per huurperiode.

Voorwaarden verzekering afkoop eigen risico Europeesche Verzekeringen.

* Bij schade als gevolg van oneigenlijk gebruik van de camper, nalatigheid en/of het niet naleven van de instructies van de verhuurder, zijn de volledige schadekosten altijd voor rekening van de huurder, ongeacht of het eigen risico is afgekocht.

** Excl. 21% assurantiebelasting & €3,50 poliskosten.

CrazyCampers 24-uurs hulplijn & Eurocross Assistance pech hulpverlening 

Om jouw vakantie onbezorgd te laten verlopen, investeert CrazyCampers veel in het onderhoud en controles van de campers.

Minimaal 24 uur voor aanvang van de huurperiode krijgt de camper altijd een uitgebreide veiligheidscheck in onze garagewerkplaats door onze eigen monteurs.

Voor een pechgeval of aanrijding onderweg heeft CrazyCampers een 24-uurs hulplijn. Deze hulplijn is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar. Je staat er dus nooit alleen voor. Mocht het nodig zijn dan helpen we je direct tijdens jouw camperreis.

Eurocross

Je huurt bij CrazyCampers altijd een camper inclusief pech hulpverlening van Eurocross Assistance.

Eurocross Assistance is een Nederlandse alarmcentrale voor o.a. pech- en ongevalshulpverlening binnen Europa. Bij pech- en ongevallen wordt je dus altijd door ons en Eurocross Assistance weer op weg geholpen!

Reis- en annuleringsverzekering

Een camper huren en vervolgens goed voorbereid op reis. Al aan een reis- en annuleringsverzekering gedacht? CrazyCampers raadt haar huurders aan om altijd een goede reisverzekering af te sluiten.

Voor jouw reservering bij CrazyCampers kun je een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten bij de Europeesche Verzekeringen. Zo kun je zorgeloos een camper huren en genieten van je roadtrip door Europa!

Direct een reisverzekering afsluiten

Direct een annuleringsverzekering afsluiten

 Instagram Facebook YouTube Twitter