Wie zijn Wij

CrazyCampers: het avontuurlijkste camperbedrijf van Nederland.

CrazyCampers is in 2007 opgericht als camper verhuurbedrijf. Het wordt gerund door Nick en Jessica. Met 28 campers is het één van de grootste buscamper verhuurbedrijven van Nederland. Onze buscampers zijn op alle fronten uniek! De campers worden door ons gebouwd. Samen met de firma Styletrip creëren we een vrolijke graffiti art look voor de campers.

Naast verhuur richten we ons sinds een aantal jaar op de in- en verkoop van buscampers. We bieden leuke, kleine campers aan. Voor de liefhebbers voorzien van mooi artwork, maar minder opvallend is eveneens mogelijk.

We bouwen deze campers zelf of knappen ze op. We helpen je graag bij het bouwen van je camper. We hebben kant en klare oplossingen voor de keuken en het bed. Bovendien is het mogelijk om bij ons een hefdak te kopen en te laten plaatsen.

Kortom, alle aspecten van een buscamper komen bij ons aan bod. Combineer onze passie voor auto’s, reizen en kamperen met elkaar en je hebt de basis te pakken van CrazyCampers.

CrazyCampers is een bedrijf met een persoonlijke inslag. Je vakantie begint bij ons, in je eigen of in je gehuurde camper. De vrolijke sfeer en het goede contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk.

CrazyCampers wie zijn wij

Nick

Gek op alles met vier wielen. Heeft twee rechterhanden, weet alles van de CrazyCampers en zorgt voor het onderhoud.

Jessica

Dol op reizen, met name door Zweden. Is degene die je aan de telefoon krijgt, geeft je uitleg bij het ophalen van de camper en zorgt voor de administratie.

Gizmo

Vriendelijke waakhond die graag knuffelt en iedereen zijn speelgoed komt laten zien…